Cer Cari :

4 Sep 2018

Surprise dari Ayuni Rafilah

Semalam hari terkejut seMalaysia.

Kaklong terkejut juga, tapi terkejut sebab tengok semua orang terkejut.

Cam kelako je, terkejut pun masuk berita. Beramai² pulak tu.

Tapi harini serius Kaklong terkejut.
Sebab apa?

Sebab dapat satu paket yang Kaklong tak tahu hujung pangkal ceritanya.

Mari kita merungkai misteri itu..

Semalam lepas tengok equalizer 2, dapat 1 sorry note dari posmen, bukan poslaju. Serius la. Kaklong takde beli apa² pun.

Barang tu pula dari Kuantan.
Sape ada kat Kuantan? Famili Kaklong la sape lagi. Tapi dorang tak pernah hayat pun pos-pos barang ni..

Pagi tadi Cik Abang pi amik kat pejabat pos dan inilah barangnya. Dipos menggunakan flexi prepaid.

Dari sape ek..?

Dari Ayuni Rafilah rupanya.

Wah, terkejut saya 😱
Dia ni kan suka tau bagi surprise.

Haritu masa birthday dia poskan beg. Hari² Kaklong pakai beg tu.

Posing di atas tu bukan sebab nak cover alamat, tapi nak menunjuk cincin tunang I. Cincin tu mak mertua yang pilih. Pastukan masa tu longgar je. Bila dah kawen ketat la pulak. Hahaha...

Erm.. Apa kat dalam paket ni ya.
Jom buka..

Nutri Sup dari Ayam Brand.

Tq Ayuni. Dah lama cari.

Haritu masa Kaklong batuk tak kebah², Ayuni suggest sup ni untuk beri tenaga dan kuatkan imun sistem. Kaklong pusing² pasaraya kat sini tak jumpa².

Tak sangka pula duk fikir² terus dapat. Bak pungguk rindukan bulan, tiba² bulan jatuh ke riba.

Tq so much Ayuni Rafilah.
Buat susah² je..
U r my best friend 😘❤❤❤

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit ^^