Cer Cari :

2 Sep 2018

Cari Idea untuk INstagram Highlights

Harini ada mood sikit.
Kaklong godek-godek instagram.

Sedih juga tengok IG sendiri ni.
Kalo sebelom ni bole dapat sampai lebih 100 likes per gambar.
Sejak kurang aktif ni dapat dalam 60 likes je per gambar..

Nampak macam batak like je kan..

Hahaha..

Memang patut pun Kaklong tak dapat banyak like.
Jarang like orang, orang pun jarang la like kita.
Jarang upload gambar, orang pun jarang la nampak kita.
Algo pun selalu berubah-ubah.

Itu aje..

Takpe la, lepas abes pantang ni Kaklong cuba aktif semula..

Masa tengah rajin ni la baru Kaklong nampak betul-betul apa tu Instagram Highlight.
Menarik juga ni.
Menarik untuk IG bisnes Kaklong la...

So Kaklong pun godek-godek cari Idea untuk Instagram Highlight.
Akhirnya dapat 21 idea.

Nak tengok tak?

Instagram Highlight Idea
Okay tak..?

Sape yang perlu tu, sila la saved.
Tak pun salin je balik..
Tak payah cari-cari dah..

Ini untuk IG bisnes je tau.
IG Blogger lagi kreatif kan..
Ada banyak niche, mesti ada banyak topik kita amik gambo.

Hm..
Banyak juga ni kan..
Rasa-rasa berapa biji highlight sesuai letak kat IG?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen la sikit ^^