10 Okt 2017

Confession : Angau kat Tom Hardy

Salam.

Satu je sebab Kaklong tak update blog dan tak aktif di media sosial.
Kaklong disampuk angau Tom Hardy 😂😂

Help!
Ia bermula kira-kira sebulan yang lepas.
Tak tau la dari mana puncanya..
Mungkin banyak sangat nampak drama terbaru beliau iaitu Taboo, membuatkan Kaklong mula tonton filem-filem lakonan dia.

Kaklong tengok balik The Drop, Child 44, Locke, Inception dan seterusnya This Means War.
Masa tengok This Mean War tu la sampukan itu berlaku..
Time tu Kaklong suka sikit-sikit je la, sebab charming gila kot dia dalam tu..

Pastu Kaklong tengok pula filem Bronson.
Time ni Kaklong tak boleh brain camana dia bole bawa watak macam ni..
Sangat ketara la perbezaan watak yang dia bawa dalam setiap filem-filem tersebut.

Kemudian Kaklong tengok pula drama british The Take
Serta merta Kaklong pun terus terangau kat dia.
PAdahal dia jadi orang jahat dan kepala otak tak betul kot dalam citer tu..
MAcma mana boleh terangau kat watak macam tu...?
Tapi, lagi dia buat muka jahat dan perangai jahat, bertambah-tambah kecomelannya di mata Kaklong.
Gila betul.

Lepas tu kan Kaklong tengok pula drama The Virgin Queen.
Gila kacak, jambu, menawan, cute dan sebagainya Tom Hardy dalam tu..
Gila Kaklong kene panahan asmara bertalu-talu, sampai jatuh guling-guling sehingga ke dapur lalu patah balik semula.

Apakah ini semua???
Tengok la tu dia ngorat Kaklong (perasan jap..)
Sejak tu hari-hari Kaklong duk tengok drama dan filem dia..
Tengok interview dia kat youtube.
Memang dah angau gila..

Akhirnya beberapa hari lepas, angau Kaklong mulai kebah dan Kaklong perlu kuatkan semangat untuk kembali normal..

Dah lama tak kene angau camni..

First time kene dengan John Lennon, time tu Kaklong sekolah rendah..
Kedua kene dengan Shah Rukh Khan, masa filem Kuch Kuch Hota Hai meletup..
Ketiga kene dengan Eross Sheila on 7, masa Kaklong tau bahawa Eross lah orang yang bertanggungjawab mencipta lagu-lagu Sheila..

Ni keempat, kene dengan Tom Hardy pula..
Namun begitu faktor usia dan kematangan membuatkan Kaklong dapat kembali ke dunia nyata dengan cepat..

Kalau tak, ketiga-tiga angau sebelum ni amik masa setahun dua juga la nak kebah..
Hahaha..
Gila kan..

Okay la..
Diharap dengan confession mengarut ni, angau Kaklong kebah sepenuhnya dan Kaklong kembali normal menjalani hidup yang riang ini sebagaimana yang sepatutnya.. Haha..

Meh Kaklong belanja sikit korang video Tom Hardy yang Kaklong simpan kat youtube.

 Enjoy! ^_^

Wassalam

2 Geng Kaklong

hamboiii angau jauh tu seberang laut

Hahaha.. Jauh dimata, dekat dihati :D

Tinggalkan jejak. Kaklong nak ziarah. :)