1 Sep 2017

Pemenang Kaklong Merdeka Giveaway!

Salam.

Alhamdulillah, berakhir sudah Kaklong Merdeka Giveaway.

Sebenarnya Kaklong takot sangat kalau-kalau takde orang join.

Alhamdulillah, ada juga yang sudi.
Terima kasih tau 

Aik, takkan abes cenggitu je, pemenangnya mana..?

Ye la. Nak bagitau la ni.

Untuk menambah kan lagi saspen, jom ikuti siaran tertunda secara live cabutan pemenang yang bertuah ini.

Berikut adalah senarai peserta
Kita lipat-lupast masukkan dalam bekas kedap udara
Kocok kocok
Cabut
Jeng jeng jeng!

Tahniah Noor Akma.
Andalah peserta bertuah di hari mulia ini, Hari Raya Qurban.

Sila email Kaklong kat asema84@gmail.com
Ataupun whatsapp kaklongchan.wasap.my

Bagi nama, alamat dan no telefon.
Nanti Kaklong akan maklumkan kepada penaja Giveaway kali ni iaitu Miss Ayuni Rafilah dari Blog Yunfila.com untuk hantarkan hadiahnya..

Jangan lupa ucap thanks pada beliau tau..

Thank you Ayuni!
Kepada peserta lain usah bersedih hati.
Semua peserta kali ni akan Kaklong senaraikan dalam Bloglist sepanjang bulan September.
Suka tak?

Kalau suka senyum sikit.. ^____^
Haa, camtu la..

Okay la, Kaklong nak prepare untuk Giveaway kat IG pulak.
Stay tuned! 

15 Geng Kaklong

wow tahniah sis akma! Selamat hari raya kaklong :D

tahniah kepada pemenang.. hee~ kita pun baru jek umum kan pemenang giveaway kat blog kite..

Tahniah kpd pemenang & juga kaklong atas penganjuran GA yg menarik.. salam ukhwah :)

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

Alhamdulillah, ada rezeki. ^^ Terima kasih ya! Nisha baru hantar email sebab baru on hari ni. minggu ni ada trial tu sbb tak sempat on. duk asyik buat revision )):

Tinggalkan jejak. Kaklong nak ziarah. :)