7 Sep 2017

Lunch Kenny Rogers Victory Soup Meal

Salam...

Tengahari tadi sambil-sambil layan customer, Kaklong scroll facebook seperti biasa,
Tiba-tiba ternampak ini..



Terus bersinar mata lalu ajak abang pi Kenny Rogers yang berdekatan; kat Sunway tu.


Ini la yang kitorang dapat.
Beli satu percuma satu Kenny Rogers Victory Soup Meal

Dua hidangan ni cuma RM29.
Tak termasuk harga air.
Air tu harga lain pula.

Ayam dia sedap tau..
Rasa nasi dia pun masyuk je dengan ayam tu..
Cuma kurang syok baked beans tu diganti dengan mesh potato.
Kaklong suka baked beans, namun begitu mesh potato tu pun sedap la juga.

Besar betul hidangan ni.
Kenyang giler dibuatnya.
Patutnya Kaklong tak order air coklat tu..
Minum mineral water dah okay untuk hidangan besar macam ni..

Kalau korang nak try, esok hari last tau e-voucher ni.
Cuma tunjuk poster kat atas tu kat mana-mana cawangan Kenny Rogers berdekatan lepas tu makan la kenyang-kenyang.

Kalau korang jenis perut kecik, order je la air mineral.
Memang kenyang sangat hidangan ni..

7 Geng Kaklong

betul..haritu saya & husband pun ada try promo krr ni..okey jugak rasa dia..menu sihat gitu..jarang makan kat KRR ni..

Kaklong pun jarang makan KRR. Sekali sekala merasa :D

Murah juga ah.. memang puas hati >.<

Murah ! tp aritu yang sale 11 hengget tu lg murah Kak Long..

Jadilah member . setiap rabu dpt meal buy 1 get one free..hehhe dan a few promotion..adehh dah macam keje Kenny Rogers..hahaa :p

Laaaaaa .... Sayavterlewat. Tak ada rezki tu.

Tinggalkan jejak. Kaklong nak ziarah. :)