Entry Warming Up

by - 8.8.17

Salam.

Kali ni Kaklong tulis blog melalui phone. Guna app "Blogger".

Senang juga la nak guna cuma part gambar tu tak boleh nak adjust. Automatik dia letak kat bawah entry.
Kaklong suka letak gambar kat atas dan kat mana-mana sesuka hati.
Tu yang tak syok sikit.

Takpe la nak buat macam mana.

App Blogaway dah terdelete masa clean phone ni. Oleh itu Kaklong try donlod app Blogger pula nak tengok kalau2 ada improvement.

Okay la juga.
Senang nak guna dan tak serumit Blogaway, cuma part gambar tu je "slek" sikit.

Okay..
Kerja bisnes online Kaklong dah settled dah. Dah borong stok baru dan kemaskini stok. Cuma update entry dan social media je yang belom. Belom ada mood lagi. Nanti la buat.

Sekarang Kaklong kena la start update Blog Kaklong ni.
Banyak juga la benda nak tulis sampai tak tau nak tulis yang mana satu.

Dan seperti biasa, masa busy ada je idea nak tulis apa. Masa nak tulis, lupa pulak.

Hahaha.. Sindrom apakah ini?

Entry ni hanya untuk warming up je sebab Kaklong tak dapat decide nak tulis yang mana satu dulu.

Selepas ni Kaklong akan amik pen dan senaraikan tajuk entry yang muncul dalam kepala ni kemudian start mengarang 1 entry yang paling mudah.

Baiklah.

Wassalam...

You May Also Like

6 Geng Kaklong

  1. Salam kenal. Belum pernah try blogging dari mobile. Sebab saya jenis yang suka edit entri banyak kali baru post >.<

    Mungkin suatu hari nanti boleh cuba..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal.
      Saya pun suka guna laptop, senang nak buat macam-macam kan..
      Sekali sekala nak blogging sambil baring depan tv bole la guna app :D

      Padam
  2. Blogger sepatutnya upgrade apps mobile kan...sebab makin ramai pengguna online pakai smartphone skrg ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan..
      Tak faham la kenapa dorang tak amik inisiatif ni..
      Template blogger yg jenis responsive tu pun tak cantik :(

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts