Review : FaceApp

by - 7.5.17

Salam..

Haritu tengok perubahan 7 tahun kan..

Kali ni viral satu lagi app yang bole tengok muka kita kalo jadi tua, jadi lelaki/perempuan, jadi kanak-kanak dan sebagainya..

Curious punya pasal, Kaklong pun try

My FaceApp

Tau.

Mesti korang terpandang kat lelaki tu kan..
Awat la rupa dia macam tu?
Kuang kuang kuangggg

Cam tak puas hati pula..
Kalau boleh nak la hensem sikit.
Rambut pomade ke, baru cool.

Apapun rupa tua Kaklong tu boleh tahan gak comelnya kan..
Hihihi..
Minta puji..

Sekali tengok cam nenek Kaklong yang duk Kemaman tu..
Adakah benar Kaklong akan menjadi sejelita ini kelak?
MAsa sahaja yang menentukannya..

In shaa Allah kalau wujud lagi blog ni, atau diri ini, Kaklong akan update gambar tu Kaklong pada tahun 2060 nanti..

Paling menarik, rupa kanak-kanak tu iras muka anak buat sulung Kaklong..
Hampir sebijik macam tu..
Cuma hidung dia kecik sikit, ikot ayah dia..
Tak kembang cam Kaklong..

Kan best kalo muka kita tak aging..
Dulu kini dan selamanya kekal remaja..
Macma Avril Lavinge gitew
Haha.. Takkan la kan..

Korang dah try ke..
Tunjuk la sikit, nak tengok..

Kalo belom, bole download kat sini: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.faceapp&hl=en

Kat google play, namanya FaceApp

Kalo buat entry pasal app ni, taruk link dia kat ruangan komen ya.
Kaklong nak terjah. Hehe..

Wassalam..


You May Also Like

0 Geng Kaklong

Komen la sikit ^^

recent posts