Hadiah Birthday from Ayuni Rafilah

by - 5.5.17

Salam..

Eh, Kaklong wujud lagi la..
Hehe,, Mesti la wujud..

Saje je diam..
Fokus kat keje yang bertimbun-timbun ni..
Dah beres dah sebahagian kerja.. Bole la luangkan masa tulis blog.

Bulan lepas birthday Kaklong tau..
Kaklong sedih sangat sebab Cik ABang tak bagi pun Kaklong hadiah..
Siap nanges2 lagi..

Ye la..

Kaklong tunggu kot hadiahnya..
Pastu sampai sudah takde..
Ishhhh...
Tak sukanya..

Sejak kecik lagi Kaklong memang tak dapat hadiah..
Anak sulung kan, ibu ayah banyak benda nak buat, adik-adik pun kecik-kecik..
Dah kawen ni ada kekasih hati, of course la berharap nak hadiah..

Pada hari jadi tersebut kitorang pi tengok wayang Ghost in The Shell.
Itu tiket free tau, jadi itu bukan hadiah dari Cik Abang la.
Itu hadiah dari TGV.

Mana hadiahnya?
Hadiah tu Kaklong dapat keesokan harinya..
Ape la..
Keesokan hari tu bukan birthday Kaklong.
Bagi hadiah buat apa?
Tapi amik.. Hahaha

Esok hari tu juga Kaklong dapat surprise dari Encik Poslaju..
Apakah surprise itu..?

A post shared by KakLong (@kaklongchan) on

Handbag cute dari Sis Ayuni Rafilah 
TQ so much.. <3

Ayuni ialah rakan blogger Kaklong. KOrang pi la jenguk blog dia..
Dia dah mekap blog tersebut..
Cikit punya kiyut lagi..

Ayuni juga ada kedai online tau, namanya Magic Pocket
Macam-macam ada jual kat situ..
Murah-murah pula tu..

Beg tu dah selamat menemani Kaklong berjalan-jalan..
Suka sangat..

Wassalam...

You May Also Like

4 Geng Kaklong

  1. Happy belated Birthday 🎉🎂😄 Belum terlambat kan untuk sy ucapkan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekasih Nour Adieb..
      Tak terlambat lagi ni.. Hihi.. <3

      Padam
  2. wahhhhhhhhhhhhhhh , cantiknya . happy belated birthday kak long :)

    BalasPadam

Komen la sikit ^^

recent posts