Manual Chopper Tefal : my favourite product from Lazada Box of Joy

by - 9.12.16

Salam..

Ingat tak Box of Joy dari Lazada yang Kaklong dapat haritu?

Harini nak show off produk yang paling Kaklong suka dalam banyak-banyak barang dalam kotak tu.. 😃

Yang paling Kaklong suka ialah:

Manual Chopper dari Tefal!

Apa benda ni?
Jom tengok muka dia..


Ini ialah alat untuk potong sayur, bawang, dan buah-buah...
Biasanya kita amik masa juga nak potong.
Selain guna pisau, bole juga guna food processor atau blender (kalo nak bagi lumat)

Kali ni ada satu lagi cara yang kita bole guna, iaitu pakai manual chopper ni..

 Tengok, nak potong kasar bole, potong halus pun bole

Yang paling best tak perlu guna elektrik dan senang nak basuh..

Haven sangat!

Kaklong ada buat video ringks cara nak menggunakannya..
Tengok kat bawah ni ya..


Nak beli? Klik je SINI


Ingat tau sale kat Lazada berlangsung sehingga 12.12 ni..
Tinggal berapa hari je lagi..

Jom shopping kat LAZADA.COM.MY

Bye

You May Also Like

8 Geng Kaklong

  1. Bestnya kak long, copp copp je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Kaklong nak start guna esok..
      Sayang sebenarnya nak guna.. :D

      Padam
  2. mudahnya... best la para suri umah lepas ni

    BalasPadam
  3. best dan senang nak masak..xyah guna lesung batu lagikkk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Tapi lesung best bunyi dia.. Abes sekampung tau kite tengah masak.. kikiki...

      Padam
  4. Wahh! Tefal pun ada chopper juga ker? MYiDEAKiNi pilih chopper dari brand tupperware... Hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haritu nampak grinder daging tupperware.. Geram je nak beli..

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts