Dapat Box of Joy dari Lazada sempena Online Revolution!

by - 23.11.16

Hai.

Dapat surprise dari Lazada.
Apa tu? Apa tu?

Jeng jeng jeng!

 ada beg dari MILO, sepaket maggi OatMee dan produk Tefal..

Ada lagi dalam kotak tu tau..
Jom kite buka nak..?

Woah! Banyaknyaaaaa

Ada:
Cereal dari Cerelac
Baby Panda dari PAndaFood
MamyPoko BabyWipe
White Coffee Pandan dari Nescafe
Just Milk dari Nestle
Shampoo dari L'oreal Professionnel  Paris
Mythic Oil dan 3 sample hari gel dari L'oreal juga
Flash Drive for Android Smartphone

Best kan.. :D

Apakah halnya semua ni?

Kalo korang nak tau, ni semua kerja Lazada la ni.
Dorang tengah melancarkan kempen ONLINE REVOLUTION bermula dari 11.11 sehingga 12.12

Moto kempen ni ialah Brand for All dimana mereka telah kumpulkan produk keperluan dan bagi macam-macam offer sehingga 12hb Dec ni. Suka tak?

Yang Kaklong dapat ni adalah antara produk yang dorang offer
Tadi Kaklong tengok ada macam-macam diskaun..

Dari barang keperluan dapur, barangan bayi, produk penjagaan diri, makanan malah gadget yang canggih pun ada baq hang!
Ada tu sampai diskaun 70%, siap free shipping lagi..
Gila ke apa?

Gila tak gila.. Yang penting banyak jimat tuuuuuuu...
Takyah berkejar-kejar sebelom kedai tutup..
Tengah-tengah malam sebelom tido pun bole shopping, waktu lunch hour pun bole shopping..
Sampai masa dorang hantar ke kat umah..
Haven tak haven...
Muahahahhaaaa...

Eh, jangan cakap banyak la..
Jom jom gi Online Revolution kat lazada.com.my 
Ingat, sampai 12.12 je tau..
Banyak lagi masa tu...

Okay, untuk permulaan nak share kat korang voucher yang Kaklong dapat ni..


Korang order je apa2 pastu masa checkout taip kod ni kat ruangan voucher/coupon : AFFbk31ik
Nanti dapat diskaun RM11..
Okay la tu kan, dari takde..

Kaklong pun nak gi shopping lagi ni..

Bye

You May Also Like

12 Geng Kaklong

Komen la sikit ^^

recent posts