Servis Review Produk

by - 16.9.16

Korang ada produk/servis?
Perlukan seseorang untuk menilai kehebatan produk/servis tersebut?

Meh Kaklong review.

Review ni PERCUMA je tau.

Cuma offer free produk / servis tu kat Kaklong.

Kalo bagus satu artikel mengenainya dan recommend dalam blog ni.
Kalo kurang bagus, korang akan dimaklumkan mengenainya dan tak tulis apa2 mengenai produk tu..

Contoh produk yang sesuai untuk review:

1) Makanan/Restaurant/Gerai/Food Delivery sekitar Pulau Pinang

2) Produk Kecantikan/Kosmetik/Penjagaan Badan

3) Servis - pencetakan / runner / baiki (cth kereta, motor, basikal, motobot) / gunting rambut / menjahit / cuci / atau apa sahaja servis yang sesuai.

4) Apa lagi ek nak tambah...

Berminat, sila hubungi Kaklong kat asema84@gmail.com atau pm kat Facebook (add friend dulu tau, kalo tak dia akan masuk kat others)

You May Also Like

0 Geng Kaklong

Komen la sikit ^^

recent posts