SENARAI CYBERSALE 2016

by - 26.9.16

Hai..

Cybersale 2016 dah start harini..

Apa itu Cybersale?

Cybersale ialah jualan murah secara online yang dijalankan serentak di seluruh negara oleh kedai online yang mengambil bahagian.
Selain memberi diskaun yang tak masuk akal (sehingga 95%), ada juga yang menawarkan pos percuma tau.

Tahun ni, tarikh yang ditetapkan ialah 26-30 September 2016.
Ni dah kali ketiga event ni diadakan...

Macam mana cara nak beli?

Senang je..
Pergi jalan-jalan kat online shop yang amik bahagian dan beli sampai pengsan..

Yang bestnya, jualan ni berlangsung 24 jam selama 5 hari berturut-turut.
Tak macam jualan murah biasa, cybersale ni diadakan secara online, maka tak perlu bersesak, tak perlu pegi jalan sana sini, tak perlu beratur untuk bayar, dan bole shopping kat mana-mana pun asalkan ada internet..

Bila-bila masa kita lapang, time tu la bole shopping

Uuuu.. bestnya...
Macam mana nak cari kedai online yang buat cybersale ni?

Tak payah susah-susah gi cari..
Kaklong dah senaraikan kedai online yang terlibat. Korang tinggal klik je..

SUPERMARKET


BEAUTY MARKET
 

LINGERIE


BOOKSTORE


GIFT MARKET
 

TICKET  COUNTER


CAMERA SHOP

You May Also Like

4 Geng Kaklong

  1. Siqah dah shopping online di MPH. Excited terus shopping lepas dapat email. Hehe

    BalasPadam
  2. banyaknyer kedai...sediakan duit jelah nampak nyer hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. NI baru sebahagian..
      Ada banyak lagi kot..

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts