Review Youtube : Reaction Time Channel

by - 22.9.16

Hai.

Kaklong tak tidur malam tadi.
Jalan-jalan kat youtube mencari channel yang best untuk diikuti..

Lalu terserempak dengan channel REACTION TIME

Sape follow channel ni?

Konsep channel ni simple je tau..
Orang ramai akan suggest video apa yang nak ditonton dan dia akan menonton sambil rakam reaksi spontan masa tengok video tu..

Yang kelakar tu, dia punya reaksi yang spontan

Dan video yang follower suggest tu kebanyakannya kelakar..

Very good idea..

Sebab kita tak dapat nak expect apa yang bakal kita saksikan kan..
Seronok pula tengok...

Kagum dengan orang yang ada simple idea tapi berkesan utk hiburkan orang yang takde keje macam Kaklong ni.. Hahaha..

Ni antara beberapa video yang dah Kaklong tonton..






Ada banyak lagi video dia tau..
Of course la tak semua video Kaklong tengok..
Tapi dah follow, nanti lapang-lapang bole tengok..

Apa korang punya favourite channel?
Atau ada channel sendiri?

Kongsikan dengan Kaklong kat komen.

Bye

You May Also Like

4 Geng Kaklong

  1. boleh lah tonton malam nanti kalau tak boleh tido

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila2.. Tak kering gusi tengok video2 dia.. :D

      Padam
  2. Tak de akaun youtube... kalau buka youtube tengok lagu jer. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. Kaklong pun suka buka lagu dan karaoke sorang2.. XD

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts