Pengembaraan Mencari Kurus Day 19 & 20

by - 4.9.16

Hai.

Kaklong dah tulis dah Day 19 melalui app Blogaway kat phone dan published.
Tapi rupa-rupanya tak published pun.
Ngaaaaaaaaa

Dah ler draft pun tak tinggal.
Ngaaaaaaaaa

Penat je tulis :(

Meh ler tulis balik.. X<

Selesai day 19 berat turun 800g.
Macam banyak je kan..
Makan apa turun banyak tu?

Nasi konjac lebihan day 18
Telur mata 2biji bersambal
Kimchi semalam..

Ini makan brunch jugak.
Pagi takde selera nak makan.

Pastu malamnya kami pegi tengok wayang.
Dah nama tengok wayang tu pasti korang tau makan dan minum apa kat wayang tu kan..
Hemo hemo hemo...

Pastu balik rumah makan keropok pula sebungkus
Ermmmm.. diet la sangat.. -___-"

Air 1.5liter
Exercise tak buat

Day 20 pula naik 400gram.
20 day was my cheat day.
Tengahari makan keropok lekor (banyak) cicah air lada dan kopi o (taruk gula).
Ntah la.. rasa nak makan benda tu..

Pagi tak makan..
Malam pula makan keropok keping sebekas besar cicah air lada jugak.
Minum air kosong..
Takde gambar la ya, sebab bukan menu diet, cam tak adil pula,

Air 2 liter.
Exercise tak buat.

End of day 20

10 more daya to go for the 1st phase..

Bye

You May Also Like

2 Geng Kaklong

  1. Ekin misi nak diet gak tapi xmenjadi makan berselera jah loni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la. Kaklong pun baru smakan nasi lemak malam tadi..
      Kene start semula.. -__-"

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts