BERIKLAN KAT BLOG

by - 2.9.16

Hai.

Korang ada produk atau servis untuk diniagakan?

Produk kesihatan ke, kecantikan ke, makanan ke, pendidikan ke, pakaian ke, aksesori ke, peralatan memancing ke, buku ke, komik ke, novel ke, apa-apa je la yang boleh diniagakan..

Servis pulak macam servis lukis-lukis ke, design-design ke, urut ibu bersalin ke, bekam ke, spa dan massage ke, spa kucing ke (ada ke servis ni? Haha.. sesuka hati je sebut..), potong rumput ke, potong rambut ke, bina rumah ke, cuci rumah ke, atau apa2 je la servis yang korang niagakan..

Tapi taknak review. Nak feature sahaja kat blog ni?

Bole.. bole...

Kaklong akan buat satu artikel berkenaan bisnes korang tu dengan style santai-santai.

Pastu bubuh korang punya banner kat blog ni selama sebulan supaya senang visitor nampak.

Selain tu akan share juga kat media sosial Kaklong yang lain..

Pikir dulu masak-masak..
Bila dah masak contact Kaklong kat:

asema84@gmail.com atau pm kat FACEBOOK 

dengan tajuk : SAYA NAK FEATURE KAT BLOG KAKLONG

All the best.

Bye

You May Also Like

0 Geng Kaklong

Komen la sikit ^^

recent posts