Beli Nurraysa Skincare Treatment Serum

by - 10.9.16



Hai..

Alamak, lupa nak tulis.
Dah lama dah peristiwa ni..
Tapi takpe, tulis je kan..

Pertengahan Ogos lepas, Kaklong terpikir nak try pakai serum..
Usia Kaklong dah 32 tahun, nak try juga la pakai produk kecantikan..
Mana tau tetiba berubah jadi macam Nora Danish ke..
Hahaha..

Kawan FB Kaklong sorang ni jual produk Nurraysa Skincare.
Kaklong godek-godek ternampak serum..
Harga pun okay juga, RM39 je (tak termasuk pos)

Tetibe nampak gambar berpurdah, teringat pulak billboard kat highway tu..
Ooooo.. produk ni ke..
Baru tau..
Nak try la, cam best je..

Kaklong pun order dan 2 hari kemudian sampai la kat umah.
Ni la rupa Treatment Serum Nurraysa tu..
Memang takde kotak ek..
Biasanya produk skincare ada kotak kan..
Dan kebanyakan yang exclusive ni dorang seal ngan plastik..

Pastu dia bagi sekali sampel sabun kolagen.
Kaklong takleh pakai sebab alergy kolagen..

Katalog produk pun dia bagi sekali tau..
Senang la pasni kalo nak beli lagi..

Kaklong ada buat video kat Channel Kaklong..
Tapi video buruk-buruk je la.. Merepek ntah hape2..
Bukan video profesional.
Guna camera phone je pun; potrait pulak tu. Hahaha..

Kalo korang lapang sangat gi la tengok..
Jangan kecam2 ek..
Kaklong buat suka-suka je pun..
Sebab terlebih lapang pulak time tu.. HUhuhuhu...

K la, in shaa Allah Kaklong buat review lepas abes pakai 1 tiub ni nanti..

Kalo korang ada produk/shop/servis nak feature kat blog ni contact Kaklong kat FB atau IG ya.. :>

Bye

You May Also Like

2 Geng Kaklong

  1. ooo produk mesra wudhuk kan?

    singgah sini kak long chan

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah.. mesra wudhu' punya..
      TQ sudi singgah.. :>

      Padam

Komen la sikit ^^

recent posts