28 Jul 2016

Aplikasi Email yang Paling Best

Hai.

Kaklong ada dua email.
Satu untuk peribadi dan satu lagi untuk bisnes.

Gmail app yang dah automatically installed dalam phone ni macam tak berguna je.

Dah ler takde noti bila email baru masuk, pastu bila send email tak sampai-sampai pula tu.

Banyak kali Kaklong reply order customer melalui gmail app. Sudahnya malam karang baru dorang dapat. Patut la petang asyik tanya banyak kali. Bila check, pending je memanjang. Geram Kaklong tau..

Antara email apps yang pernĂ h Kaklong try, inilah yang terbaik setakat ni.




mail.ru app

- Interface dia kemas dan smooth giler.
- Senang check 2 email serentak.
- Notification on the spot (takde delay)
- Takde loading lama-lama.
- Senang nak attach file.
- Reload pun cepat.
- Pendek kata memang best la.

Korang yang super busy macam Kaklong bole terai guna app ni. In shaa Allah puas hati..

Bye

Tinggalkan jejak. Kaklong nak ziarah. :)